Referenser

Här kan du se några av våra installationer och vad våra kunder tycker om vårt arbete. Vi gör det enkelt, tryggt och lönsamt att investera i solel. Kontakta oss för mer information.

Båstad

Vi har installerat en solcellsanläggning om 12 kW på en villa i Båstad. Vi har använt helsvarta monokristallina paneler på 280W från LG som ger ett stilrent intryck. Anläggningen beräknas producera 10400 kWh per år och ge en årlig besparing på närmare 15 000 kronor.

Höllviken

Vi har levererat en solcellsanläggning om 8,1 kW på en fastighet i Höllviken. Vi har använt helsvarta monokristallina paneler på 300W från LG som täcker nästan hela takytan. Anläggningen beräknas producera 9 500 kWh per år och ge en årlig besparing på drygt 14 000 kronor.

Karlskrona

Vi har installerat en solcellsanläggning om 9,9 kW på en villa i Karlskrona skärgård, ett av de områden med störst solinstrålning i landet. Vi har använt monokristallina paneler på 300W från Trina Solar. Anläggningen beräknas producera 10 500 kWh per år och ge en årlig besparing på närmare 15 000 kronor.

Malmö

Detta är en av våra största anläggningar där vi har installerat 44 kW på en fastighet i Malmö. Vi har använt polykristallina paneler på 270W från Trina Solar. Solcellsanläggningen beräknas producera 46 000 kWh per år och ger en årlig besparing på över 70 000 kr.

Tjärö

Vi har installerat en solcellsanläggning om 7,7 kW på en villa i Karlskrona skärgård. Vi har använt monokristallina paneler på 270W från JA Solar samt en växelriktare från Fronius. Anläggningen beräknas producera 8 500 kWh per år och ge en årlig besparing på närmare 13 000 kronor.

Bjärred

Här har vi installerat en solcellsanläggning om 15kW på en villa med platt tak i Bjärred. Vi har använt monokristallina paneler på 300W från Trina Solar med optimerare och växelriktare från SolarEdge. Anläggningen beräknas producera 14 000 kWh per år och ge en årlig besparing på drygt 23 000 kronor.

Nöjda Kunder

Vi ger våra kunder bästa tänkbara rådgivning, service, pris och trygghet i sin investering i solceller. Alla kunder ska vara nöjda. Genom vår beprövade arbetsprocess säkerställer vi en bra kundupplevelse från start till mål. Läs nedan vad våra kunder tycker om vårt arbete.

Stäng meny