Gör er investering i solceller trygg och lönsam

Funderar ni på att minska era kostnader och miljöpåverkan med solceller? Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och platsbesök för att hjälpa er att komma igång. 

Tryggt

Vi är en lokal, certifierad installatör med erfarna projektörer och egna montörer som ger dig trygghet i din investering.

Lönsamt

Efter snart tio år i branschen vet vi vilka produkter som håller hög kvalitet i relation till pris. Det gör att vi kan erbjuda bra anläggningar till låga priser.

Nöjda kunder

Vårt engagemang i kunden grundar sig i hur vi själva vill bli bemötta, både inför, under och efter installation. Kanske är det därför vi har Skånes nöjdaste kunder.

Ring oss på 040-654 06 80

Eller fyll i er kontaktinformation så återkommer vi till er.

 

Genom att skicka oss dina personuppgifter accepterar du att vi behandlar din persondata. Läs mer om hur vi skyddar dina personuppgifter här.

Nöjda kunder

Vi tar ett helhetsgrepp om er solcellsinstallation med professionell rådgivning, hög service och bra priser för att ni ska känna er trygga i er investering. Vi håller vad vi lovar och är lyhörda. Kanske är det därför vi har Skånes nöjdaste solcellskunder.

Läs nedan vad våra kunder tycker om att anlita oss.

Vårt arbetssätt

1. Personlig rådgivning

Vi gör ett platsbesök för att diskutera era önskemål och skaffa oss en bra bild av vilken lösning som passar er bäst. 

2. lönsamhetskalkyl och offert

Efter vårt möte tar vi fram ett förslag på system som passar era behov bäst tillsammans med en lönsamhetskalkyl på investeringen.

3. order

När ni är nöjda med vårt erbjudande för solceller lägger ni en order.

4. Anmälan till nätbolag

Vi hjälper er med ansökan om statligt bidrag samt gör en föranmälan till din nätägare för kostnadsfri installation av en ny elmätare.

5. installation

Vi monterar solcellsanläggningen och färdigställer elinstallationen. Därefter gör vi en slutanmälan till ditt nätbolag för byta av elmätare.

6. Driftsättning

Efter att din nätägare installerat en ny elmätare är du igång och producerar hållbar och lönsam solel.

Bra produker

Det finns en uppsjö av solpaneler av olika fabrikat och modeller med varierande effektivitet, kvalitet och kostnad. Vi arbetar endast med produkter från världsledande tillverkare som håller hög kvalitet, har hög effekt, snygg design och minimum 25 års effektgaranti. Våra växelriktare har den senaste tekniken och kommer från ledande tillverkare som ger 10 års garanti. Kort och gott, produkter vi själva vill använda.

En solcellsanläggning består i regel av solpaneler, växelriktare, elkablar och montagematerial. Våra produkter följer internationella standards och elanslutningsregler. Vill du veta mer om hur tekniken för solceller fungerar? 

Vi arbetar med PÅLITLIGA tillverkare

Långa garantier

När du väljer solceller från SolensEnergi väljer du ett tryggt alternativ. Vi ger långa garantier på både produkter och installation.

Effektgaranti

Vi arbetar med tillverkare som ger minst 25 års effektgaranti på sina solcellsmoduler. Det garanterar dig en bra produktion av hållbar el från solen under många år.

 

Produktgaranti

Våra tillverkare ger från 12-25 års produktgaranti. Det garanterar dig en ny solcellsmodul om ett fel skulle uppstå.

Montage garanti

Vi installerar professionellt och säkert med egna montörer enligt svensk elstandard. Vi lämnar fem års garanti på vårt arbete och är bara ett samtal bort vid behov av support.

Om SolensEnergi

SolensEnergi är ett familjeföretag som levererat solceller i Skåne sedan 2012. Bolaget grundades av eget intresse i miljövänlig solel efter att installerat vår första egna solcellsanläggning och tydligt sett de fördelar som solens energi ger. Nu arbetar vi för att hjälpa andra att ställa om till ett fossilfritt samhälle.

Vi har erfarna projektörer samt egna välutbildade montörer vilket gör att vi håller hög kvalitet genom hela processen. Vi är en certifierad solel installatör, registrerade hos elsäkerhetsverket och medlemmar i Svensk Solenergiförening. Genom att anlita SolensEnergi väljer du en trygg partner för din satsning på solenergi – inför, under och efter installation.

SolensEnergi erbjuder totalentreprenad av solcellsanläggningar med professionell rådgivning, personlig service, trygghet och hög lönsamhet. Vi lägger stor vikt vid att hitta den bästa anläggningen för era behov, snarare än att alltid erbjuda standardlösningar. Vi vill helt enkelt att ni skall bli 100% nöjd med er investering i solceller.